Tapahtumakalenteri

Meistä

Uskomme, että kun tekee jotakin suoraan sydämestä, se näkyy ja välittyy vieraillemme.

Luomme olon tervetulleeksi ja helpoksi olemalla oma itsemme. Emme maalaile tähtiä taivaalle, vaan tuomme osaamisemme ja ammattitaitomme sellaisenaan esille. Se riittää.

Tarjoamme samoja asioita vieraillemme, joita itsekin arvostamme ja kaipaamme matkustaessamme. Viihtyisä majoitus, rauhallinen ja kaunis ympäristö, riittävästi mieluista puuhaa. Niin .. ja se ruoka. Se on useimmille yksi tärkeimmistä asioista ja nautinnon lähteistä vierailun aikana. Luonnehdimme itseämme matkailutilaksi, jossa jokaiselle riittää varmasti mieluista tekemistä joko omista tilan tarjoamista aktiviteeteista tai lähiseudun harvinaisen monipuolisesta valikoimasta. 

Työssämme meitä auttaa upea ympäristö, puitteet joissa itsekin viihdymme sekä tietysti asiakaspalveluun omistautunut suuri sekalainen eläinperhe. Perheeseemme kuuluu mm. komea kukko, joka toimii mainiona herätyskellona aamuvirkuille. Niille ketkä eivät tästä maalaiskesäaamun komeasta kajautuksesta niin välitä (myönnettäköön,että joskus on vielä yö..), tarjoamme korvatulpan tai kaksikin. Kukolla pitää tietysti olla naisystävä, eli kana, jonka pääasiallinen tehtävä on munia meille tuoreita munia. Luksusta.

Lapsille pihapiiristä löytyy muiden tilan tarjoamien huvitusten ja leikkipaikan lisäksi kesäisin tärkeää puuhaa, kun ikuisen tuntuisessa herkkunälässään määkivät lampaat hiljentyvät parhaiten ahkerien pikku poimijoiden kantamilla lahjuksilla kuten mehevillä voikukan lehdillä, ruoholla, koiranputkilla jne. Samoja herkkuja arvostavat myös pupujussit naapuriasunnossaan.

Tilan seitsemän kissaa; veljesveijarit Pilli&Pulla, Tiina,  Iksu, Touko, Vili ja Olga pitävät tilan hiirikannan kurissa (kun ruokakupiltaan ehtivät..).

Karvakorvia tilalla on ympärivuotisesti noin viitisentoista. Tilalla vierailee vuosittain suuri määrä ihmisiä jotka haluavat päästä ratsain luontoon elämänsä ensimmäistä kertaa. Näillä kokeneilla ja kilteillä suomenhevosilla se onnistuukin hyvin ja ovat kyllä aina palauttaneetkin ratsastajansa tallille takaisin. Toki ohjaajallakin on ihan pieni osuus asiaan..


Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Terveisin,
Satu ja Mika